Followers

Thursday, September 22, 2011

review movie lagi ... ;)

disebabkan dah lama x wat review pasal movie2 , so hari ni ada masa yang terluang sikit , nak gak review movie yang aku dok layan sampai 3kali .. ye.. 3 kali !!! ... RAYA TAK JADI ... movie yang boleh dikatakan lawak la jugak , senang cite , dari awal movie tu start sampai la dah habis , confirm akan ada je scene2 yang akan buat korang gelak bila korang layan movie ni .. lagi2 kalau pelakon utama die SAIFUL APEK dan JOHAN RAJALAWAK .. memang best bro ... ;)

macam biasa , bila tgk wayang sah2 akan tengok bersama cik yogi ... sanggup tengok cite ni dengan die , sebab bila tengok movie2 yang "pelik" ni , abeh je wayang , mula la macam2 perangai pelik die kuar gara2 pengaruh dari movie yang dia dah tengok .. macam tu jugak ngan korang .. sah2 ada je ayat atau pon benda2 pelik korang akan buat .. confirm punya ...

antara perangai2 pelik yang aku perasan ramai dok buat , sah2 lah scene yang ada kat kedai makan .. boleh tgk kat bawah ni , ada 1 part yang johan x berapa nak betul bila kat kedai makan ...



lepas dah syok layan wayang , masa untuk mencekik ..so , destinasi yang dituju adalah SECRET RECIPE ... ;)








Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails