Followers

Thursday, October 20, 2011

settle suda ... ;)

SETTLE SUDAH !!! LEGA SUNGGUH !!! itulah perasaan yang ada , bila satu bebanan dah lepas .. fuuhhh !!!   xde lah beban mana pon ... sekurang-kurang nye satu event untuk subjek sem ni , dah pon BERJAYAAA!!! heheh .. punya la semangat giler ... sebab kes x puas hati .. subjek PERSONAL DEVELOPMENT .. 

kalau sebelum2 ni , semua program untuk subjek ni semua nye berkaitan dengan program anak angkat , tapi untuk sem ni , disebabkan uitm alor gajah dah ada dewan baru yang cantik n besar , kiteorg dengan RELAHATI NYE memaksakan diri untuk event GO GREEENNN !!! *kempunan la nak ada abang2 angkat , pakwe2 angkat* ...

dengar je nama program ni pon , dah taw da ape aktiviti2 die kan... dah nama nye GO GREEN , so secara langsung nye sah2 berkaitan dengan cangkul mencangkul ,  tanam2 pokok , siram2 pokok bunga dan yang sewaktu dengan nya...

so , seperti biasa , biar gambar menceritakan segala nye .. ;)

 sebelum bergerak .. ;)



 pagi yang penuh semangat ...


 muka2 mereka yang sangat2 excited nak mencangkul ..;)

 perjalanan yang sangat jauh nak ke dewan baru ... -.-'





 bila lelaki GAGAH mencangkul ..





settle suda ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails