Followers

Friday, October 28, 2011

today ...

hari yang betul2 memenatkan sampai tenaga langsung dah x de .. tapi still gagahkan jugak untuk study malam2 macam ni ... hari ni hari yg paling stresss ... ditambah pulak dengan test ... dan dua presentation yang agak tough ... ape2 pon , agak lega .. sekurang2nye beban dah makin berkurang .. so boleh lah fokus pada assignment yang lain ..sampai nak update blog pon xde masa , apetah lagi tido ... boleh dikira berapa jam dapat tdo setiap hari ... 

waktu2 macam ni lah waktu yang aku suka update blog .. bak kate orang yang pernah aku kenal DULU ,*sekarang x taw mana hilangnye * , bila kita menulis time malam2 , time2 macam ni , selalunye tulisan kita tu datang nye dari hati ... ye .. dari lubuk hati kita ... so , susah kita nak tipu ... itu kata org , kata aku , time ni je lah yang aku rasa aku free , dan aman utk aku update blog ...

tentang hidup ? macam biasa .. dah makin menyesuaikan diri , bila dah makin berjauhan .. ye .. berjauhan .. dengan family ,  awak , awak , dan juga awak ... ye .. awk ... ;)  better kita belajar menyibukkan diri dengan diri sendiri dari memikirkan orang yang xpernah memikirkan pasal kita .. kelak , insya allah , kesenangan , kebahagiaan dan kejayaan bakal jadi milik kita .. ;)

hanya mampu bersusah susah dahulu , bersenang senang kemudian .. sakit sakit dahulu , sihat sihat kemudian ...insya allah .. akan datang nanti , aku hanya mampu tersenyum ...




Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails