Followers

Sunday, November 27, 2011

campur campur ...

hari minggu yang tenang lagi menyejukkan ni , aku dengan rela hati nye nak buat marathon update blog laju2 .. selalu sangat2 nak curi masa2 bz yang ada untuk update blog tersayang ni , nak ubah2 mana yang patut , x nak bagi reader bosan tengok benda yang sama je slalu ...

ok  ... firstly , nak cerita pasal bola .. ye .. walaupon dah lapuk , tapi aku nak cerita gak ... ;) kalo sebelum ni , semua orang dok cite sakan pasal bola , tengok ramai2 kat kedai mamak , aku n the geng , hanya mampu tengok kat bilik .. ye .. tengok kat website TONTON  je .. sebab xde sape nak ajak kiteorg tengok bola .. kesian kan kan kan ... :(  memang best gak tengok ramai2 , walaupon ramai nye hanya lah 3 orang .. ye .. ramaaii sangat kan.. lg kesian , bila time penalti , org lain dok sibuk update kat twitter , fb , yang dorg nye berdebar mengalahkan pemain tu semua , yg kiteorg kat bilik ni punya lah berdebar2 sebab line sangkut2 ... !!!! arggghhhh !!!! sumpah dah bagi sumpah seranah masa tu .... tapi yang penting malaysia menang gak akhir nye ... ;)*muka ada senyuuummm*



gambar agak rosak sikit akibat dr cahaya yang ntah mana2 je datang ... tengok kat laptop je sudaa .. ;)


cite seterus nye ... 

bila cerita pasal beli barang secara online , sah2 kite nak pastikan barang yang kite order tu dapat cepat kan .. bila tunggu lama2 , mula la macam2 rasa datang dengan tiba2 nye ... first time beli kat 1 shoppe ni kat fb , beli kasut ... setelah dah lama selidik yang die ni boleh percaya org nye , dengan percaya nye gak aku beli dari die ... yang dijanjikan dalam 2 3 minggu .. tp nak kat 2 bln gak la baru dapat .... ape2 pon , boleh lah tahan kasut ni .. tp yang kecewa nye ape yang aku order , dua2 dah xde stok ... :(




toms ni sangat smart ...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

  1. awak..tak kisah laaa..tak lapuk pun wak..asal kan awak update..hehehe..saya pun cerita benda yang deh berkepam.kekeke

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails