Followers

Friday, November 18, 2011

makan free yaw .....;)

malam ni , macam biasa , aku curi lagi masa yang ada yang patut nye aku study , tapi aku dok update blog .. rindu sangat2 nak update blog setiap masa macam dulu2 kala ... ada je cite , terus update ... sikalang ??? haiyoo .. manyak susah woo ... keje makin manyakkk ... 

disebabkan mau hilang kan stress yang dah sedia ada , dan assignment yang bertambah , aku n the geng , AIN N WAHIDA , telah merelakan diri jalan2 ke jusco ... dah sampai jusco , macam biasa , benda pertama yang aku akan buat , POS BARANG2 CUSTOMER .. then , buat keje2 yang xpatut ... ;)  *xde la x patut mana pon...*

disebabkan birthday ain dah lepas n jatuh pada time kiteorg ngh cuti sakan dengan asgmnt segala selama seminggu yg lepas , so , WAHIDA dengan bangga nye dengan rela hati nye BELANJA LUNCH ... bukan calang2 tempat die nak blnje uollss ... tempat khelassss gitu .... KENNY ROGERS ROASTERS .. sumpah dah lama x makan ... last makan ngn cik yogi tahun lepas ....

dan macam biasa gak , biar kan gambar menjeleskan anda sume ... ;)



hanya mampu beli 1slice je ... tajaan secret recipe ...;)














Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails