Followers

Saturday, November 12, 2011

still ada lagi ye...

setelah lama blog ni diabaikan disebabkan keBZan melampau , dengan ini , dipagi subuh yang mulia ni , dengan tiba2 nye aku menUPDATEkan blog ni .. sem ni betul2 aku busy .. ye .. busy dengan segala asgmnt yang seperti datang mencurah2 keladang gandum , disamping menguruskan bsness sendiri ... membuat kan hidup ni makin x teratur .. 

hidup makin tunggang terbalik ... sampai beraya pon dengan asgmnt ... orang lain dok bz sakan makan rendang segala masa hari raya , aku lak leh bawak laptop ke hulur ke hilir , sambil dok mencari2 bahan assgmnt .. memang TERBAEK ... waktu tidur ? jangan cakap la .. ni sekarang pon dah pukul 5.30pagi , mata still x tutup2 lagi ... lagi2 yang ada penyakit insomnia macam aku .. lagi susah ank tido nye ...

ada hikmah disebalik semua ni ...bersusah susah dahulu , bersenang senang kemudian .. ok .. sekarang dah senang sikit .. plus lega lebih sikit .. sbb 2 asgmnt yang agak tough gak la nak mencari isi kandungan nye , dah pon aku siap kan .. siap dah print segala ... now , memBUSYkan diri untuk asgmnt seterus nye ... 

insya allah , ada masa lapang , akan aku update juga blog kesayangan ni ...muahh muahhh ... ;)


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails