Followers

Monday, November 28, 2011

training program yang sangat awesome !!!!

setelah 2 bulan merancang untuk event yang besar bagi sem ni , akhir nye semua nye berakhir jugak... memang agak mencabar dari mula sampai lah berakhir nye training program bersama pihak UTM SKUDAI... lagi mencabar bila participant kiteorg dari kalangan foreigner ... bertambah2 mencabar nye bila ada geng foreigner yang x taw bahasa melayu , n english , makin lah bertambah2 masalah ...

apa2 pon , sangat2 bersyukur bila semua nye berjalan ngn lancar ... lepas ni , bz kan diri lak wat segala report yang dah berlambak2 dan mencurah2 ke ladang gandum ... ;)

macam biasa , pas ni akan disusuli dengan gambar2 sepanjang sehari sebelum dan pada hari program kiteorg ...

time untuk bertolak ... ;)

inilah hotel kami ...

dah check in semua , skng time untuk rehearsel ...;)

penat2 dah rehearsel , malam time untuk makan ... disebabkan ed dah kacau ain , ain terus xde mood ...:(

bila dah dtg mood die balik , inilah yg terjadi ...


lelaki ini suka cakap die cantik .. cantik ke ? ;p

disebabkan chicken chop dapat lambat , kita minum sampai kembung ye .. X______X



dah kekenyangan , skrg time untuk ronda2 di DANGA BAY yo ... ;)



kandid yg x disengajakan ...

next day !!! this is the final yawww !!!


muka x sabo nak balik melaka cepat2...;)




mereka2 yang jaga bhgn register ... ;)

antara peserta yang hadir ...


aktiviti dah bermula ...antara foreigner yg ada .. dr indonesia n iran ..


peserta dari iran ...

group foreigner yg paling ssh nak handle bila dorg x mahir dalam bahasa inggeris ... nasib baik ada translator die ... =,='


presentation time !!!
group wahida ...
ok .. group aku ... ;)




session belah petang  adalah aktiviti explorace ... xsempat nak amik gambar, bateri dah kong ... :( 
walaupon kerja kali ni sangat2 mencabar, yang penting hasil nye sangat2 berpuas hati bila semua participant sangat2 enjoy dengan aktiviti kiteorang ...  u olss the best la .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails