Followers

Sunday, December 25, 2011

bestnye kawen .. ;)

wahhhh .. akhirnye dapat bernafas semula setelah semput selama 2 bulan .. dan semput menjadi2 2 minggu yg lepas .. ye .. semput ngn segala test berderet2 dan asgmnt dan segala report yang x pernah habis .. so ada masa yang terluang sblum study untuk final ni , macam biasa keje aku , MENCURI MASA UNTUK UPDATE BLOG .. malam ni keje nye UPDATE BLOG LAJU LAJU ...;)

so , first , nak update pasal majlis perkahwinan kakak classmate (IDRIS AHAD) kiteorg kat melaka dgn suasana kampung .. sumpah rindu giler nak tgk suasana kampung lagi2 bila ada kenduri kawen .. meriah giler .. dengan ramai org kampung yg rewang , dengan suasana yang kelam kabut nye ... ;)

 muka2 yang kelaparan ..


 my roomate .. ;)

 driver kiteorg yang sangat CANTIK ... katanye laa...
;)


 dah kekenyangan , time untuk terjah pengantin perempuan nye pulak .. 

 pelamin die sangat cantik .. *jeles jap*

 antara hantaran dari pihak perempuan ... 

 dah kekenyangan n culik pengantin perempuan , time nak balik , terserempak rombongan pengantin lelaki .. 

ok dah kenyang ..time untuk BALIKK !!!;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails