Followers

Thursday, December 29, 2011

go cart yaw !!

akhirnye impian nak main go cart tercapai jugak !! hooyyeeeaaahh !!! walaupon cuaca x mengizinkan , aku n the geng , jadi kan itu sebagai challenge .. baru adventure .. 


 track yang basah ...

lepas dah main , sangat2 la best rasanye walaupon basah lencun disebabkan track yang basah ..mengalahkan org mandi hujan da rupa nye.. gambar selepas main x dapat nak amik , dsebabkan semua handphone dah simpan awal2 dalam kete ... dan macam biasa ketua keje giler , cik yogi , buat keje giler sanggup perabehkan RM70 untuk main kali ke 2 , dan total die abeh kan untuk 3 org selepas ditambah tolak bhagi darab semua , RM210 , untuk 20 minit main go cart .. memang keje giler ..



ape2 pon , memang puas hati .. track die best .. kete die pon best .. kalo nak dibanding kan gocart kat genting ngn yg kat Shah Alam International Kart Circuit ni , better pergi sini la .. sebab rasa nye kat sini lg puas hati dari semua equipment die .. ni just suggestion je .. so , agak2 nak main , better jd member skali .. untung pon untung .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails