Followers

Monday, December 26, 2011

hadiah lagi ...

ok .. rasanye semua student2 terutamanye bebudak UiTM dah happy sakan sbb tengah bercuti selama seminggu before final exam menjelma .. nak kata sakan , x la plak .. sekurang2 nye dah boleh relax untuk segala test dan asgmnt yang berderet ...

dan kelas terakhir la kelas yang paling sakit aku nak tunggu .. lg bertambah sakit bila last test ada lah subjek ekonomi .. sangat2 la terbaek ... test yang agak mencabar pada mula nye sbb dapat je kertas soalan , pale otak ni dah terus blank .. gara2 sebab tido aku dah tunggang terbalik , dan ape yg aku baca semua nye x kuar .. DAMN !!! tu je la yang aku leh cakap .. macam biasa , masing2 dok memandang .. pandang kanan , pandang kiri , pandang depan ... lecturer still memandang ...ok .. hampir kantoi disitu bila taw aku nak dok niru ...

10 minit terakhir , adalah masa yang agak memeranjatkan .. *ayat x leh blah* so dengan pantas nye masing2 kelam kabut isi jawapan , dan dgn surprise nye , lecturer baca bukak buku .. terbaekk la.. last class yang happy bila test yg stress jd senang ..

dan last kelas gak , ada 2 kelas yang aku dapat 2 hadiah dari lecturer ... ;)


hadiah untuk BEST ACTRESS untuk ROLE PLAY .. *sangat2 x percaya boleh menang sampai la sekarang*  this is special for my group .. team yg best .. ;)

hadiah untuk highest mark untuk test TRAINING...
*markah xde la sehebat mana*



anyway , thanx sangat2 untuk 2 hadiah dalam masa 1 hari .. harap2 kejayaan2 yang macam ni akan berkekalan untuk masa akan datang ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails