Followers

Sunday, December 25, 2011

port baekk punyaaa.. ;)

next entry dalam ruangan UPDATE LAJU LAJU *ape pon xboleh* , disebabkan 2 minggu yang lepas jugak adalah minggu semput , kiteorg telah MENCURI MASA , jalan2 di JONKER WALK ..;)  niat sebenar nak menemankan housemate beli barang , tapi disebabkan dah khusyuk sangat berjalan , housemate hilang pon x sedar .. *sori fatin*


 sebelum kejadian , semua bersama2 , cuma aku xde disebabkan jd photograher yg x bertauliah seketika ...

ok .. time ni FATIN dah hilang .. and dgn tbe2 nye jugak kireorg jumpa port2 baru yg x pnh kiteorg taw sebelum2 ni .. sangat santai tempat ni .. PURI PADI namanye ..terus jatuh cintaa.....;)

 makcik2 ni dah rasmikan kawasan santai kat port baru ni ..

 sangat2 terpesona bila jumpa majalah2 berkaitan ngn art .. dan baru taw pasal magazine ni ... MALAYSIA ART ..*kalo x silap*


 antara hiasan kat port tu ...

 tengok model yang x ditaja ni pon dah nampak yg die dah falling in love dengan ini tempat woo .. ;)

 ni kedai ala2 bali dalam PURI PADI tadi .. barang2 semua nya mmg stok bali .. *rasanye la*

 dalam kedai .. antara barang2 yang dijual .. termasuk la sink yg besar dah mcm mangkuk mee kari lak aku tengok .. *lapo lak tbe2*

 gambar yang diambil dengan curi2 nye disebabkan owner kedai ni asyik dok main jeling2 ..

 kalau lah umah aku pon leh wat port cam ni , hari2 aku balik rumah ...

 ni lah magazine yg aku gtaw td .. nsib baik owner die ada .. kalo x , aku dah cilok da ..

 kedai ni pon antara port baru gak yg kiteorg baru taw .. yang ada jual brg2 yg comel hasil kraf by handmade ..sumpah comei ... 

 dah abeh ronda jonker walk , time untuk ronda2 bangunan merah ape ntah nama die ..

 hah .. area2 sini la ...


alololo .. shuweeett nye ... ;)


bila dorang bermanja , begini la rupa nye ...

 xde la tinggi mana ... 




ok .. dah nak balik , barulah jumpa balik housemate kiteorg yg hilang td tu ... so , disebabkan dah jumpa , haruslah amik gmbar die .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails