Followers

Monday, December 26, 2011

surprise demi surprise !!!

hari ni dok jalan sakan kat KL , layan movie SUATU MALAM KUBUR BERASAP .. insya allah , ada masa akan aku wat review macam sebelum2 ni ... setelah 2 bulan x balik KL macam sebelum2 ni , macam2 surprise aku dapat ... 

antaranye , kalo dulu selalu jalan2 atau lepak , akan menggunakan kenderaan awam sebagai kenderaan rasmi dengan tajaan sendiri , sebab perjalanan semua nye lancar tanpa ada traffic light bagai ...sekarang ni cik yogi dah ada kereta .. ye .. mngkin separuh orang akan kata , SENANGLAH NAK JALAN2 DATING NANTI BILA DAH ADA KERETA ..itu mungkin kata mereka .. tapi bagi aku dah macam x best .. sebab kalo dulu , bila naik tren , monorel dan yg sama waktu ngn nye , mesti kiteorg akan enjoy sbb leh wat mcm2 keje giler .. so , skrg ni macam x best sikit je la walaupon dalam masa yang sama akan rasa senang seketika .. 

seterusnya , layan movie bagai , then jalan2 , tiba2 decide nak layan kek aiskrim BASKIN ROBINS .. buat pertama kali nye  dapat gak aku merasa.. kalau sebelum ni bila lalu depan kiosk BASKIN ROBINS , mata ni hanya mampu memandang dari jauh je , dan kalau dekat pon , tengok harga , rasa terus nak mengucap bagai ... 



inilah die ... coklat die sangat bestt broo ... puas hati sangat ..

dalam masa yang sama jugak , impian die yang dah lama nak bagi gshock ori yang limited color and edition , menjadi kenyataan .. sumpah dah lama dok perhatikan gshock ni kat facebook2 seller yang dok jual bagai .. so sekarang dah ada kat tangan .. .;)



kaler die kurang menyerlah bila dah kene flash camera ..


 then on the way nak balik ke shah alam , aku , cik yogi and shah wat keje giler .. ye .. giler x giler jugak la kan .. kalau sebelum ni bila lalu dekat area stadium shah alam , bila nampak dorang2 ni main go cart , hanya mampu melihat dari jauh je ..

tapi disebabkan ketua giler , cik yogi tbe2 buat keputusan yang drastik nak layan go cart .. wahh .. tibe2 keje giler menjadi teruja .. tapi disebabkan public holiday dan ramai orang yang sanggup queue semata2 nak main go cart , terpaksa la simpan je hajat yang sedia ada ..


walaupon x dapat main gocart masa tu , sekurang2 nye berbaloi gak dapat wat membership card .. seperti yang diberitahu akak2 counter , sebelum tahun 2012 , kalau main dalam masa 10 minit = RM35 ... so , next year (2012) , 10 minit =RM40 .. untuk berjimat , make sure jd membership , then will get many advantage ! itu antara kata2 aluan dari akak tu bila ditanya .. so , dengan rakus nye , semua terus jadi membership ... ;)



 membership card merangkap RACE LICENSE .. pas ni sah2 layan gocart je memanjang ... ;)


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails