Followers

Sunday, December 25, 2011

wahh .. drama gitu ... ;)

big projek untuk subjek STAFFING sudah semestinyex seperti yg aku  jangka kan .. ye .. paling teruk pon , aku pikir , lecturer akan bg asgmnt , then student kne report and slide untuk presentation .. then lecturer akan bg yang markah pada presentation dan content yang terbaik .. tapi tu semua dalam angan angan mak jenin je ... big projek nye , setiap group kne wat report , ada presentation and the next week nye ROLE PLAY ( mcm lakonan) ...

time tu agak kelam kabut la gak disebabkan byk giler assignment yang datang bagai nak giler , report banyak giler nak siapkan , dan dalam masa yng sama br dapat taw esok nye nak kne wat role play .. x sampai 1 hari kiteorg 1 group wat dialog , rehearsel berlakon dan terus wat yg final nye depan lecturer ...

agak best bila aku kne pegang byk watak .. doktor , caunsellor , dan officemate ...ape2 pon kiteorg sangat2 enjoy walaupon pada mula nye sangat2 la stress giler ... dan yang best dapat semua org happy masa tu .. yeahh .. ;)

 muka relax .. dalam hati punya la takut ,..





 lady boss , caunsellor , officemate 

  antara watak2 yang ada dalam role play kiteorg...

 last preparation..

 another group yg ngh wat last preparation..



muka happy selepas dapat pujian .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails