Followers

Saturday, January 7, 2012

cara nak pandai dengan advance di musim exam ...



ni salah satu cara kreatif nak wat AMAL KEBAJIKAN ..
kreatif giler ..
kot kot nak share ke kan , leh share sama2 .. 
sharing is caring la kata kan .. 
lagi2 tengah exam ni .. 
memang terbaek la .. 
PAHALA sah2 bertimbun2 sebab tolong member2 kan .. 

dah2 .. jangan nak berangan .. 
agak2 nak amalkan , tempah siap2 tiket penerbangan balik ke kampung halaman bersama kargo bersama perasaan yang HAPPY GILERRR 
*sambil bawak sijil berenti U*...

meroyan ni disebabkan baru settle paper yang ke 2 .. 
PERSONAL DEVELOPMENT ..
soalan die memang penuh dengan soalan2 personal ..
so , jawapan pon sah2 dengan penuh emosi ..
sampai masa pon x cukup bagai ..
macam biasa ..
time untuk ..

TIDOOO !!!
malam study untuk next paper yang agak killer jugak ...
TRAINING ...
ada masa aku hupdate lagi hokeyyy ..
;)


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails