Followers

Friday, January 6, 2012

exam yang . . .

settle sudaa first paper .. 
tinggal lagi 5 lagi ...
LABOR ECONOMIC ..
nama pon da ada perkataan ECONOMIC , sah2 aku ada benci sama dia ..
tapi itu dulu ..
sekarang dah mula cinta sama die ..
*dah hujung2 sem baru la nak cinta2 bagai*
hahaha .. 



mood masa menjawab paper ni , macam2 rasa ada ..
susah , senang , happy , sedih .
macam2 ada ..

so , yang penting paper ni dah lepas ..
now !
time untuk fokus for next paper ..

pada student2 yang bz dengan final exam macam aku ni , 
CHAIYOK CHAIYOK !!!


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. all da best jugak! xsabar nk habiskn exam ni.. nak balik.. yeayy =)

    ReplyDelete
  2. aefa : tol2 .. dah x sabar dah nak campak semua buku2 yang ada ni .. hahaha..;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails