Followers

Friday, January 27, 2012

makan + lepak = ?

dah balik shah alam ni , benda pertama yang terjadi pada malam pertama *xyah nak bayangkan malam pertama yg gitu2 ye* , ada lah makan bersama family .. yeahhh !!! *sambil wat fake smile* dah lama bebenoo x makan bersama2 yg tercinta .. walau pelbagai masalah yg timbul , sekurang2 nye ada jugak masa terluang bersama family .. 

sebelum tu dekat rumah , disebabkan si rock mental ni nak balik lendu keesokkan nye , dan mengidam durian tahap gaban mengalahkan orang mengandung , maka BAPAK TERCINTA nye sanggup la meredah segala gerai2 di tepi jalan semata2 nak menunaikan impian anak tercinta nye .. alololo .. shooo shuweett ... sekali dah beli , sampai nak muntah ko makan .. hah hambek ni .. sampai JU ON pon meleleh air liur dok tgk biji doyan ni ...


 abeh je layan durian , dalam pukul 10 malam , time untuk bergerak ke PELABUHAN KLANG .. tempat yang agak biasa untuk mereka2 yang kaki pancing .. area situ , ada kedai2 makan yang best2 .. cume malam tu , tomyam die agak mngecewakan sikit .. :(   tapi ape2 pon , yang lain mmg terbaek laaa.. ;)


 milo berterabur ... hehe.. milo tabur sudaa.. ;)

 paprik .. ;)

 tomyam yang like like je .. 



dah habis mencekik dengan  penuh kekenyangan , masa untuk melepak kan diri at TANJUNG HARAPAN ..*kat sini pasang je la harapan ko nak uolss*

 sampai2 je terus berebut nak duduk , n mak jd mangsa jd photographer x bertauliah ...

 sangat perasan ini olang ..



ala2 drama  ..*kononnnnyeee*


abaikan pipi yang tembam dgn tiba2 nye ..*ni semua penyebab tomyam punye psl*

;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails