Followers

Tuesday, January 24, 2012

pada yang diet , jangan baca ... ;)

pada yang nak diet , entry ni mungkin agak mengundang dan x sesuai dengan keadaan anda ... sebab bila dah layan entry ni , musnahlah segala impian korang nak jadi kurus dan seslim lisa surihani dan segojes kilafairy ... *ceh ... warning x mcm mengundang giler * 

sejak dah merdeka ni , dapat gak la release kan tension dengan makan benda2 pelik .. makanan yang aku nak tunjukkan ni , xde la sepelik mana ... just agak unik ... disebabkan saiz die yang agak menggila gak la ... kalo sebelum ni aku penah tgk BURGER KING nye saiz yang besar , aku ingat kan yg tu dah sehabis besar da ... tapi ada lagi pesaing die ... 


German Deli Imbiss Petronas Ampang Jaya .. disini la lokasi nye burger pelik ini dijumpai ... macam2 jenis makanan ala2 western ada kat sini .. tapi bila bkk je menu die , sah2 kita akan jumpa burger2 die yang agak besauuu punyyeeee.. mngkin ni salah satu cara die attract customer die melalui gambar dr menu ... *dah kuar lak pasal marketing*   ;)





inilah die burger yang aku dok ngumpat kan dari tadi .. MEGATON !!!! harga ada dalam menu diatas ye .. ;)


ni lah picture sebenar ... siap dipotong 4 .untuk 3 org makan .. tapi kiteorg potong kecik2 lagi , sebab mmg besar tahap gaban .. 



so , dah nampak ke saiz sebenar die ? nak lagi best , datang je kat tempat ni , then order , makan puas2 ...confirm kenyang tahap gaban .. so , enjoyyy ... !!!!   :D
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. alhamdulillah nasib aku bukan peminat burger ... bukan apa sebab tak suka nak buka mulut besar2 bila makan burger ....

    ReplyDelete
  2. @bilik hijau - taw x pe .. x yah bkk mulut besar pon x pe ,potong2 je .. ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails