Followers

Saturday, January 21, 2012

parti sakan ... ;)

musim exam dah pon berakhir .. dan masa bersama dah mula suntuk ..* ceh .. ayat x nak kalah ...* pendek kan cite , dah nak abeh exam ni , maka akan berakhir la masa bersama2 ... O M G !!! macam mana nak lepas kan rindu bersama2 nanti ? dating sama2 ..ngumpat sama2... lepak sama2 .. sedey .. ok .. cukup2 la meroyan .. masa bersama  si dia , dia , dan dia .... housemate tersayang... ;)

disebabkan sorang housemate dah abeh paper , *sumpah jeles tgk muka die yg sntiasa girang* die dengan bangga nye buat plan yang best .. pada plan asal nye , konon2 nak wat party makan2 untuk sem ni yang dah berakhir .. dan semua org kene pakai cantik2 , vogue2 gitu .. tapi tu semua plan pada asal nye ..

dan plan yang terjadi , hanye lah plan sessi party makan makan sampai lebam .. dimulakan dgn sessi petang dok shopping sakan beli brg2 dapo , then masak lepas mgrib ...masa untuk memasak je dah abeh kan 3 jam start dari lepas mngrib .. pukul 10 malam baru lah dapat makan sakan ...  *ni semua kes dapur lektrik ada 1 je .. *

macam biasa , biar lah gambar menjadi bukti kukuh ... ;;)

 bawang ni punye besar dah macam bola boling padang daaa...



inilah hasilnye ..

ayam butter versi wahida ...

puding castard


tomyam thai versi fatin ..



last2 dah abeh mkn , dah xde keje , inilah yg terjadi ...






Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails