Followers

Sunday, January 22, 2012

review movie baru .. ;)

rasanye dah lama dah aku x wat segmen review movie2 terbaru yang aku dah layan .. ok .. disebabkan sekarang dah merdeka dari sebarang kekusutan kepala otak , akhirnye dapat gak aku layan movie .. dah nama nye nak release tension , dan nak layan cite yang ringan2 , movie yang aku rasa wat masa ni yg ok untuk dilayan , BUJANG TERLAJAK ...



iklan untuk movie ni dah lama dah aku perasan dok menempek kat movie2 lain sebelum ni , tapi baru sekarang kuar movie nye .. cite die blh tahan .. kalo rasa2 x nak layan cite BERAT2 , leh la layan cite ni .. leh gelakkkk je memanjang .. ;)

comei je tgk fazura dlm movie ni ..


 ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails