Followers

Monday, January 30, 2012

untuk follower bertuah ... ~adik buncitgemuk ~

bukak2 je dashboard blog ni , terus nampak peningkatan follower ..  alhamdulillah ..thanx pada yang follow blog yang x seberapa ni... blog yang banyak merepek ... genap sudah 300 follower .. so , entry ni khas untuk follower bertuah ...;)

follower yang bertuah dan menggenapkan follower yang ke 300 ni adalah si gadis lollipop .. blog die sumpah versatile ..*sumpah jeles*  siap ada enter2 bagai .. dah mcm masuk private website lak .. bila dah tekan enter , so scr rasmi nye dah masuk la blog yg cute ni .. bila dah masuk , terus rasa sayu je dengar lagu blog die ... :(

blog adik yang baru form 4 ni , dah macam bebudak student yang amik course programmer dah aku rasa .. so , agak2 nak taw ape yang gempak sangat blog ni , klik link ni ... http://buncitgemuk.blogspot.com/

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hahaha tengss akak ! adek tak sangke pulak jadi follower yang ke 300 . huhuhu ..

    ala blog simple jewp . banyak mengkaji katekan lah . huhuhu .. lagu blog nie baru je tukar . seblom nie lagu rock . hihihi nmer ponw orang dah rindu . huhuhu .. mne akak thu yang adek nie budak form 4 ?

    ReplyDelete
  2. @budak lolipop : welcome dik ... wahh .. lagu rock . kemain ganas nye..;p taw dari info blog .. ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails