Followers

Friday, February 17, 2012

benda yang patut dijadikan hadiah ?

HALOOOOO !!! lama gak x update blog .. xde la sampai sebulan .. ada la dalam 3 4 hari... disebabkan abah outstation 4 hari , so kene la manfaatkan HARI KEBEBASAN itu dengan sepuasnye ..*xde lah puas mana*  boleh jalan jalan sakan ... dating dating sakan ... ;) puas bila dapat lepak ngan cik yogi .. ye.. lepak , spend time sama2 .. langgar banjir sama2 .. maklumlah sekarang ni musim hujan .. so , sempat lah jugak merasa banjir macam kat segamat .. tapi  area nak ke klang walaupon sejam lebih jugak dok tersangkut .. ;)

wokeyyy2.... sebenarnye masih bingung + pening + tension , disebabkan masih ada 16 hari lagi masa yang ada untuk mencari hadiah birthday cik yogi .. birthday awal bulan 3 .. time tu dah balik melaka lak tu .. xpe2 .. akan ku luangkan masa untuk celebrate birthday mu .. wah... gituuu .. ;)




mintak tolong ernie a.k.a BOYOT , macam2 yang dia suggest kan .. tapi disebabkan semua yang die suggestkan , semua nye cik yogi dah ada .. nak beli jam , sah2 dia tokey jam .. perfume , dah macam2 perfume dia dah ada .. baju ? tahun lepas dah create khas untuk die .. wallet ? wallet dia dah cukup branded dah rasa .. bila ditanya , benda yang dia teringin sangat, PS3 .. *terus telan air liur * rasa nye x mampu lagi nak bg present cam 2 ... 

masih memikirkan lagi sampai sekarang ..agak2 ada suggestion , plzzz drop ur comment ... aku hargai sangat2 .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. @khairul : ada gak pikir nak bagi tshirt .. ;)anyway thnx...

    ReplyDelete
  2. @aefa : xbox 360 ? ganas sangat tu .. kopak duit .. hahaha

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails