Followers

Wednesday, February 1, 2012

berjumpa juga akhirnye ... ;)

kalau sebelum ni , sesi berkenalan , sesi bergosip , sesi mengejek , sesi bergelak sakan semua nye di facebook .. dah macam cinta muka buku ... dan akhirnye , di KARNIVAL KARANGKRAF menyatukan kite semua .. ayat memang x nak kalah ... kalau sebelum ni , berkawan ngn geng2 kartunis hanya lah angan2 zaman sekolah2 dulu , dan sekarang , semua nye jadi kenyataan .. dan siap boleh lepak sama .. ;)

kartunis padi .. nmpak hensem je kan .. hahah ... sangat2 lain dr muka sampai la badan die . aku rasa semua ni berubah lepas die operation baru2 ni .. semoga cepat sembuh padi ..;)

dari kiri , isteri bendi (kak aini) , kartunis padi , aku , kartunis bendi , n cik fiesha ...;)

happy bila dapat jumpe dgn uollsss... 

tu baru sikit je yg dah jumpa , insya allah , ada rezeki , akan berjumpa semua nye dengan geng2 facebook ... apa2 pon thanx a lot coz sempat gak jumpa n lepak walaupon kejap .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails