Followers

Tuesday, February 28, 2012

hidup mula mencemburui ..

sangat - sangat geram dengan line berokband kat umah ni ... tengah2 malam dok syok nak update entry , time tu lah BEROKBAND ni dah mogok bagai .. kalau sebelum ni , dok sakan pakai P1 , sekarang pulak merasa sengsara pakai berokband .. ok lah dari tak ada kan .. ;)

pejam celik pejam celik , kejap je dah nak bulan 3 ... bila menjelma je bulan 3 , so secara automatik nye , macam2 agenda yang akan buatkan diri ni makin busy .. naik sem baru .. ada pulak tareh2 penting dalam bulan ni ..



apa2 pon , 1hb ni dah balik melaka .. nak uruskan macam2 urusan yang bakal membuatkan kehidupan makin pening .. lepas ni akan rindu shah alam , family , awak , awak , dan juga awak2 yang tengah baca ni .. mungkin hidup makin busy .. tapi akan update selagi mampu .. insya allah ..

peringatan untuk diri sendiri dan yang baca entry ni , walau sejauh mana pon kita , jangan sesekali kita lupakan family .. at least , kite call die selalu tanya khabar .. dan yang paling penting , mintak doa parents kite supaya mendoakan kita sentiasa sihat dan segala urusan kita akan berjalan dengan lancar.. aminn.;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails