Followers

Wednesday, February 1, 2012

karnival karangkraf 2012 ...

macam yang ramai maklum , dari hari jumaat yang lepas sampai la ahad , shah alam sangat meriahnye dengan KARNIVAL KARANGKRAF .. meriah sangat2 sampai jammed tahap giler2 ... ni semua penangan karnival yang sangat2 la gempak , lagi2 bila ramai artis yang join karnival ni ...

hari sabtu hanya mampu lihat dari jauh je .. dan hari ahad la hari aku menyerang karnival ni .. akhirnye dapat gak join .. best sangat2 sebab jumpe membe2 facebook .. pasal itu akan diupdate kat entry yang lain ...



cuaca yg sangat baik n agak panas .. ;)

firstly , dah nampak kete2 yang comei ni terus amik gambar ...

disebabkan owner kete ni dok main press2 bagai la , aku terus terjah kete ni .. tgk ekzos die .. xmacam giler lak panjang macam tu... api die ? jangan cakap la .. 



model x diundang dah mula menguasai kete comei ni ..


beli magazine , dapat lucky draw , main game , n sy menang !!!  ;)

booth al - hijrah ..


pentas yang gamat masa mlm sabtu tu . tp sayang nye , x dapat nak join .. =.='

bahagian novel2 .. memang aku suka giler .. dekat bahagian novel je dah nak dekat 2 jam aku dok membelek  segala novel ..

mmg best time nak jumpa cik cashier .. sangat la panjang kene beratur bila nak bayar ..

sibuk2 nak balik , jumpa mazidul sidek dok explain pasal group die yang pasal paranormal ..boleh tnye cik google pasal group 666 die ..;)


antara gmbr entiti yang die da dapat capture ..


dah habis shopping sakan , dan inilah hasil nye ..;)
*separuh darinye*
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails