Followers

Thursday, February 23, 2012

penyakit serius untuk student UiTM ?

rasanya semua student terutamanya student UiTM dah boleh bernafas dengan baik selepas mengalami simptom kesesakan nafas dan gementar yang tak tentu pasal .. punca penyakit ini disebabkan menunggu result yang agak mencemaskan .. hehe .. intro je dah macam nak cite penyakit berjangkit lak kan .. 

22/2/2012 .. tarikh keramat yang dinanti nantikan semua student terutamanya student UiTM .. memang penat nak tunggu tarikh ni .. nak berhadapan pon apetah lagi .. detik pukul 12 malam , semua email student menerima virus .. ye .. virus2 result exam masing masing .. yang pasti nya bila virus ini dibuka , macam2 perasaan yang akan join sekaki .. ada rasa nak menjerit , nak menangis , terharu , bersyukur sangat2 , sedih , hanya mampu pasrah , reda dan macam2 lagi .. depends pada usaha dan tawakal seseorang tu ... 

ramai sangat yang riuh tentang result masing2 .. dan disebabkan psycho oleh lecturer aku , dengan menggigil nye buat pertama kali aku tengok result on time .. selalu nye dalam masa seminggu baru la nak cek , walaupon  bapak aku dah taw awal2 result aku .. alhamdulillah .. bersyukur sangat2 .. yang penting semua lulus .. DL x DL tu belakang cerita .. yang penting kita dah usaha sehabis mampu yang mungkin...




pada yang berjaya , TAHNIAH aku ucapkan.. pada yang tak melepasi target , jangan sesekali putus asa .. mungkin bukan rezeki kita walaupon dah usaha yang terbaik ..GAGAL SEKALI BUKAN BERMAKNA GAGAL SELAMA LAMANYE kan ... sem baru dah nak bermula x lama lagi .. yang penting ada azam baru untuk sem baru .. 


CHAIYOK CHAIYOK ... ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails