Followers

Thursday, February 9, 2012

rawang ? ada ape ?

entry yang patut diupdate ahad yang lepas , ditunda ke hari ini kerana masalah keBUSYan yang melampau .. ye .. busy promote business.. busy bagi mak dan adik adik online facebook , sampai diri ni terpaksa online di phone saja .. nak update kat handphone , memang x kan puas la nak dibandingkan dengan update through laptop..

first time nye , *ok tipu, 2nd time* ronda sakan di rawang .. bukan ronda tanpa tujuan .. tapi datang ke rawang membawa hajat yang besar .. menerima undangan dari KARTUNIS BENDI DAN FAMILY untuk join majlis birthday anak kesayangan.. and at the same time, dapat gak la berjumpa sakan dengan geng2 yang selalu meroyan di facebook ..

kualiti gambar x berapa nak bagus ye ..;)


alang2 dah sampai rawang , disebabkan keGIANan dah lama x layan air terjun , sempat la jugak singgah ke SERENDAH , ada 1 tempat yang boleh tahan jugak la.. kawasan orang asli ..xdapat mandi , dapat rendam2 kaki pon jadi la ye .. ;)



kawasan sini je la yang ramai mandi .

taraaaaa!!! 

encik driver bersama skandal baru .. 

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Serendah..cm best gak mandi2 air terjun nih..

    ReplyDelete
  2. @PCL: yup .. best.. tapi rugi sbb x mandi .. :(

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails