Followers

Sunday, February 12, 2012

settle jugak akhirnye !

akhirnya setelah macam macam kekalutan berlaku , dengan bantuan blogger profesional , settle lah segala masalah aku .. masalah header dah SETTLE !! *suka suka*  ... THANKS A LOT TO OWNER BLOG EASTBULLET[dot]COM , MUHAMMAD NAIM...kerana owner ni lah , segala kekalutan berjaya disettlekan..

pada mula nye time blogwalking , terjumpa blog ni .. then perasan yang die dok buat Projek Header - EastbulletdotCom...  so dengan free nye , owner website ni , accept je mana2 blogger yang nak suruh die buatkan header... dan bagitaw dengan detail nye , cara macam mana yang die nak .. lepas berhubung melalui email , dalam pale ni , mengharapkan die sorang la dapat settle kan sume problem yang ada .. and finally , semua nye dah kembali kepada sedia kala .. 

anyway , thanx a lot to MUHAMMAD NAIM .. so , sebagai penghargaan , hanya mampu buat kan entry yang x seberapa ni khas untuk awak ... so , pada mereka2 yang agak2 banyak nak adjust2 blog tu , terjah la blog ni ok ... sebab confirm x kan rugi .. macam2 tutorial and knowledge yang korang akan dapat .. so , at the same time , x kan rugi nye kalo korang follow blog ni ... anyway , selamat menTERJAH... ;)

EASTBULLET.COM
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. yeay!! akhirnyaaa!! hehehe.. lama tunggu awak update baru ni hehe.. cantek dah header tu.. wahh gituu! hehe

    ReplyDelete
  2. @eva : yaayyy !!! heheheh... akhirnye puas hati sume prob dah settle .. thanx eva.. ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails