Followers

Tuesday, March 6, 2012

1st day ?

kejap update , kejap x .. itu yang sebelum ni .. sebab busy dengan sem baru .. busy dengan proses pendaftaran apartment yayasan melaka atau nama glamor nye AYM .. sangat serabut dengan cara dorang uruskan pendaftaran ... dan macam2 rungutan gak yang aku dengar dan aku sendiri yang alami .. macam2 yang x puas hati ... sewa naik 1 hal ...setiap barang2 elektrik kene bayar RM10 .. macam x berbaloi pon ada dengan sewa ... 



ok , dah malas nak komplain pasal AYM .. sampai bila2 x kan puas hati ... hari ni 1st day kelas .. agak bosan gak .. sebab awal2 lagi dah set kat pale , "HARI NI 1st DAY , CONFIRM X BELAJAR LAGI ... LECTURER KENALKAN DIRI , BAGI SILIBUS , EXPLAIN SIKIT2 , LEPAS 2 BALIK .." itu sume imaginasi je lebih ..xpasal2 lunch pukul 6.30ptg.. alih2 1st day dah start study ... ok la 2 .. sekurang2 nye ada la semangat sikit untuk sem baru walaupon agak mengantuk tahap gaban ..

dan hari ni 2nd day di melaka .. agak bosan gak .. sebab dapat umah baru , bilik baru .. susah sikit nak adapt new environment ... dan rindu sangat2 environment bising kat umah .. lepak2 dengan mak tu sume... mak demam ..cik yogi pon demam ... aku pon x sihat sangat .. dah kenapa semua nak sakit time2 aku dah jauh ni ? :(

new sem ... new environment .. new subject .. ape yang boleh aku wat , pastikan azam baru menjadi kenyataan .. insya allah ... 
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails