Followers

Saturday, March 24, 2012

TOGETHER GETHER w HOUSEMATE !

Dari first sem dekat melaka , sampai lah dah nak dekat setahun setengah menapak kat melaka ni , mereka2 ni lah housemate yang setia *tangandidadamatakeatas* dok 1 rumah dengan makcik becok macam aku ni .. HAHA ... ok , sem ni event pertama kiteorang , dinner together gether .. bape banyak dah together gether daaaa. !! 

xde la havoc sangat .. setakat makan kat pizza hut depan UiTM je .. ok .. ape2 pon kiteorang have fun sangat2 , sampai tengok bil makan malam tu pon , rasa macam nak pengsan sebab tu  budget harga untuk makan 3 hari nya ... tapi sekali sekala makan mahal2 pon x salah kan ... ;)


 muka masing2 yang sabar menanti makanan masing2 ..

 dak IB vs dak HR 

 kesengalan melanda bila makanan lambat sampai ..

 gambar sorg2 ni diambil dengan modus operandi nye untuk dijadikan contact picture , maka inilah gaya paling HOT dak IB posing ... ;p

 ni paling HOT posing nye mengalahkan model kete F1 .. ;p

 makcik ni macam biasa , sentiasa mahukan keamanan , maka hanya mampu lakukan "PEACE YAW"

 makanan dah sampai !! tapi bukan untuk aku :(
meatball (cabonara)

 AKU PUNYE !!

Kek yang diidam2kan ... tapi malangnye , dah x sama macam dulu .. :(
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails