Followers

Friday, March 23, 2012

TOGETHER GETHER !!

 First event dengan semua classmate adalahhhhhh ...... HANG OUT together gether !! .. tak ada lah jauh mana pon .. setakat lepak layan movie dekat DATARAN PAHLAWAN .. movie yang boleh tahan gak cite nye ... JOHN CARTER .. kalau dulu aku rajin wat review movie2 ni , tapi rasanya untuk movie ni , x yah kot nak review bagai .. sebab macam dah basi je ..

ok .. second event lak , untuk GEGURL jeeee .. ni semua disebabkan semua geng2 bebudak laki dah ada agenda sendiri , so dengan jelesnya , bebudak GEGURL pon terus plan nak wat event sama2 ... dimulakan dengan sesi makan together gather di KFC , then layan movie ! movie yang cantik dari segi grafik , tapi cerita yang mengantuk , x lain x bukan sah2 la movie SEEFOOD . boleh dikatakan dalam panggung masa tu 80% adalah penonton CINA .. so dengan jahatnya kedengaran mulut2 mula berkata , " DAH HASIL KERJA ORANG CINA , SAH2 LAH DORG SUPPORT " ... 

tak nak cakap banyak da .. so layan kan saja gambar2 model2 x menjadi ni ye .. .;p



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails