Followers

Thursday, April 26, 2012

ANDA BERANI ?? JOM BACA !

Tajuk je dah macam nak cabar korang kan ? HAHAHA *gelak jahat* . Terutamanya untuk mereka2 yang insomnia , atau jenis yang malas nak tidur time malam ke , busy dengan assignment yang tak pernah nak habis2 tu ke , ape kata buat keje gila .. tak adalah gila mana , just dengar radio je ..



Setiap hari isnin - jumaat , pukul 12.00 malam sampai 2.00 pagi , ape kata korang layan MISTERI JAM 12 (MJ12) di RADIO RIA , memang tak pernah dengar kan , sebab ni radio singapore .. rasa nya yang area Johor Bharu senang nak cari channel radio ni .. so pada yang lain , nak layan radio ni , boleh lah dengar dari internet .. klik je sini... nak layan blog dia pulak klik kat sini pulak .. untuk pengguna ANDROID lak , kot2 malas nak bukak laptop ke , nak cari channel ke , korang leh download application MeRadio dari MARKET .. jangan risau bab2 kredit ni , free of charge *nampak benoo kedekutnye*  .. then , bila dah install , cari lah RADIO RIA ..senang kan !

so , lepas ni , kot2 tak taw nak meroyan dengan sape malam2 buta , layan kan je lah radio ni , tapi yang penting kene berani .. kalau terlebih berani , korang up kan lah volume kuat2 ye .. memang confirm pekak melayan macam2 sound effect .. lepas tu , boleh share pape yang patut bila dah layan segmen ni ye ngan kawan2 korang .. 

HAVE FUN !!
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails