Followers

Sunday, April 29, 2012

THE AVENGERS vs BERANI PUNYA BUDAK ?

setelah lama tak meroyan pasal review movie , so dengan keadaan meroyannya aku meroyankan diri layan dua movie semalam *berapa banyak meroyan da* .. dimulakan dengan movie BERANI PUNYA BUDAK , dan diakhiri dengan movie yang dengarnya dah lebih dari 17JUTA dekat lebih dari 10 negara dan membuatkan seat wayang semua full memanjang , tak lain tak bukan 
THE AVENGERS!!




Firstly nak review BERANI PUNYA BUDAK , aku rasa cite ni pon dah macam cite BUNOHAN .. kene paham lawak nye tersendiri .. mungkin ada yang kata , MOTIF CITE NI SEBENARNYE ?*perkataan MOTIF tu memang wajib ada* mungkin ada jugak yang pikir , macam lawak mengarut .. tapi macam biasa ada yang tersirat dan tersuratnya .. lawak die pon boleh tahan .. semuanya gara2 banyak pakai suara afdlin shauki untuk watak2 lain .. yang suara perempuan , dah jadi suara laki , yang pondan dah macam suara katoon .. so , boleh tahan jugak lah ... aku boleh bagi rate cerita ni 3/5 ...



Next movie , THE AVENGERS... dari dulu lagi bila thriller movie ni selalu kuar sebagai iklan untuk movie lain , dah macam2 nawaitu dah masing2 dok pasang dalam hati .. FIRST DAY MOVIE NI KELUAR WAYANG , AKU NAK TENGOK !! , KALAU BOLEH BOOKED CERITA NI , SEKARANG NI JUGAK AKU BOOKED .. tu antara nawaitu2 yang dipasang oleh mereka2 yang sangat2 teruja melayan thriller movie ni .. tu baru thriller , belum tengok the whole movie ..


Standardlah kalau dah layan movie omputih ni sah2 lah dalam 2-3jam * lebih kurang dari melaka nak ke KL pulak dah* .. ape yang aku boleh cakap , cerita ni sangat SUPERBB !! AWESOME !! cerita action yang penuh dengan action *ayat ape da, dah macam cacat* , membuatkan semua orang fokus giler2 .. yang penting , even cite ni nampak macam serius , tapi still ada scene2 yang confirm2 akan buatkan korang gelak bila layan movie ni , dan sah2 korang akan praktikkan scene2 ni .. walaupon superhero lain yang agak menyerlah , HULK lah yang the best n lawak .. nak taw ape yang dia dah buat ? so , cepat2 lah booked tiket , then layan lah movie ni .. diwajibkan untuk korang2 beli tiket esok , then layanlah movie ni ye .. *bersih dah habis , dah boleh layan movie dengan aman*





Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails