Followers

Wednesday, April 25, 2012

dashboard berubah ?

Agak awkward sangat2 untuk update blog kali ni .. semuanya disebabkan culture shock yang menggiler bila tengok dashboard blog dah berubah menjadi yang baru ... tiba-tiba dashboard dah jadi suci sesucinya mengalahkan lagu sesuci lebaran ..


kalau dashboard blogspot sebelum ni , macam2 kaler ada .. so sangat berseri seri lah nak update entry .. tapi sekarang , putiihhhhhh sangat2 .. dah tak taw dah macam mana nak explore... disebabkan takut menitiskan kaler2 yang kotor yang boleh merosakkan kesucian dashboard *ceh mengalahkan anak dara pulak*

so , sape2 yang taw cara nak ubah jadi dashboard yang lama , ringan-ringankanlah jari jemari anda untuk komen dan menolong makhluk yang kene culture shock ni ye ...    ^_^ v
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails