Followers

Sunday, April 15, 2012

praktikal ?

Minggu ni adalah minggu yang agak pening ... tak ada lah pening serabut bagai , tapi pening disebabkan sibuk nak mencari tempat praktikal .. banyak tempat yang dah dapat , tapi majoriti nye area KL .. bila pikir kat KL ni , memang best sebab kita dah biasa area2 situ , tapi x best nye kos nak stay KL ni agak mahal compare ngan melaka .. 

kalau mengikut nasihat family , sudah semestinya melaka adalah tempat pilihan untuk praktikal .. antara sebabnya , senang nak jumpa advisor, kos rendah .. tapi still mencari dan mencari dan terus mencari ..

pada siapa2 yang ada info tentang tempat2 yang memerlukan budak2 praktikal dalam bidang HR, roger2 la ye ...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails