Followers

Monday, April 9, 2012

TAKZIAH BUAT BLOGGER HUDHUDPUNYABLOG

Assalammualaikum semua..

Dapat berita memeranjatkan di malam hari .. blogger HUDHUDPUNYABLOG , HUDA , blogger yang peramah dan ramai pengikutnya , telah kembali kerahmatullah pagi tadi dalam pukul 1.. walaupon dapat berita tu malam , dari twitter , terus buatkan aku rasa xpercaya dan rasa macam semalam je aku baru mintak tolong dia pasal blog.. siapa sangka , orang yang ceria , yang pada mulanya xtaw sakit ape , terus Allah tarik nyawanya ..

Benda yang aku paling suka dengan dia ni , sangat2 setia dengan boyfriend dia.. Yang selalu aku perasan , dia selalu mengeluh pasal bf die yang susah nak contact gara2 gilakan game .. Ok .. terus teringatkan situasi diri sendiri ... 

Apa2 pon , kita sedekahkan ALFATIHAH untuk arwah HUDA , semoga rohnya berada di kalangan orang2 yang beriman ..

AL-FATIHAH
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails