Followers

Saturday, June 9, 2012

COKLAT !! COKLAT !!!

TODAY IS THE DAY !!! ayat nak gempak je .. macam-macam dah angan-angan mat jenin yang dah ada dalam kepala ni before trip ni berlangsung .. planning program yang sampai petang pada awalnya , tapi balik dalam pukul 2 .. ok .. hari ni 1 kelas 5C join trip ke kilang BERYL'S CHOCOLATE WONDERLAND !! sebut je kilang coklat , semestinya mesti muka ada tenyuuummm !!! FAVOURITE FOREVER AND EVER !! wahhh gituuu !!! 

pagi jumaat yang semestinya indah dan sejuk , terus bertukar menjadi panas dan bahang , bila pakcik bas cari pasal dengan kiteorang ... kes nye disebabkan misunderstanding dengan time untuk bergerak , tak pasal-pasal semua program jadi kelam kabut .. sangat SELFISH !!! GRRRRR !! *marah2 !*

ok dah tak nak cerita pasal pakcik tu , then sampai je kat kilang coklat ni , orang yang kat situ bagi kiteorang tengok video company dan proses pembuatan coklat , then jalan-jalan sikit area tempat tu , tengok dorang buat coklat walaupon dari luar , then shopping coklat ..sangat la sekejap .. tak sampai setengah jam .. then balik .. wahhh .. dah macam datang semata-mata nak shopping .. apa-apa pon , rasa best sangat sebab dapat shopping coklat sakan !! HOOYEEEAHHH !!!

coklat2 yang wat aku gerammmm !!!




 muka bahagiaaaa dapat coklattt ... ;)







ni je yang mampu beli .. :(



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hai..nice blog... visit to my blog at http://haziyatulnajihah.blogspot.com/.... n left your comment..hehe.. tq

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails