Followers

Thursday, June 21, 2012

interview yang sangat awesome !!

minggu yang terakhir di semester terakhir sebelum bakal bergelar student praktikal .. minggu yang sangat mencabar minda dan fizikal .. ok .. cukup-cukuplah tu dok sakan pakai ayat skema .. minggu ni minggu yang agak meroyan lah jugak dok sakan busy dengan segala test-test terakhir n presentation for major projek .. walaupon ada certain presentation kene hentam teruk , n ada presentation yang buatkan aku rasa sangat bersemangat nak present dan ada jugak yang buatkan makin down , nak x nak kite kene telan semua tu .. dah nama nya STUDENT LIFE kan .. so , just take it !

final projek untuk subjek RISK MANAGEMENT betul-betul buatkan aku enjoy sangat2 .. selama aku study dari diploma sampai lah dah nak habis degree , aku rasa ni lah interview company yang sangat enjoy n at the same time rasa macam tak nak balik pulak bila dah intervew sakan .. rasa nak lepak n lepak n lepak .. *bape banyak lepak da*

company yang kiteorg interview tu , MALAYSIA AIRPORT dekat MELAKA ni je .. big company tapi layan kiteorang dengan sangat relax and enjoy sangat .. tak macam certain company yang baru cinonet , tapi berlagak bukan main .. 









Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails