Followers

Thursday, June 7, 2012

LAST MOVIE KATEGORI MARATHON !!!


last movie yang aku n the geng marathon sambil meroyan adalah SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN !! memang dah lama nanti-nantikan , lagi-lagi masa thriller movie ni dok sakan iklan time layan movie2 sebelum ni .. untuk movie ni , mata aku x sempat nak lelap pon , means aku betul2 bagi sepenuh perhatian.. 

boleh tahan jugak untuk movie ni , macam-macam yang kita tak duga dan kuasa luar biasa yang ada .. rasa geram pon ada , rasa nak join askar-askar dok balas dendam pon ada . tapi apakan daya , hanya sebuah movie , bukan nya realiti *ayat tak boleh blah ! *



untuk movie ni , 4 / 5 rate yang aku bagi .. korang ?



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails