Followers

Thursday, June 7, 2012

MARATHON GILER-GILER !!

rasanya sangat banyak movie yang aku dah layan tapi tak buat review , dan semuanya movie yang dah basi ..dan disebabkan dah lama tak layan movie , dengan keadaan meroyan tahap gabannya , aku n geng yang sentiasa buat giler dan sentiasa happy sokmo , layan 3 MOVIE DALAM 1 MALAM .. ye! memang giler !! tiket wayang untuk 4 ORANG , 3 MOVIE (termasuk 3D) , lebih kurang dalam RM200++ .. ni semua gara- gara meroyan punya pasal ..


dimulakan dengan cerita dari Malaysia dulu .. konon-kononya nak support wayang kita la kan .. *konon-konon je lebih*    MAN SEWEL DATANG KL ! ok mungkin ramai yang akan kata , " BAIK TUNGGU KELUAR KAT ASTRO FIRST , MASUK YOUTUBE , DOWNLOAD LAH APA LAGI " atau mungkin ada suara-suara seperti ini " BAIK LAYAN SNOW WHITE ,MEMBAZIR JE !" .. modus operandi movie ni kiteorang layan , firstly , disebabkan marathon movie sekali 3 , so tenaga untuk mata amat diperlukan disini .. so , layan cite lawak-lawak dulu , baru lah layan cerita yang serius-serius sikit .. sekurang-kurang boleh lah refresh badan yang agak penat dan ngantuk ..


cerita yang boleh tahan lah jugak .. tak mengantuk , tapi ada lah scene-scene yang akan buatkan kita gelak .. cuma yang tak berapa nak best , gambar untuk movie ni dah macam wayang zaman dulu dah .. tak berapa nak cantik sangat .. so , agak-agak nak release tension , tak nak layan movie yang serius-serius , boleh lah layan movie ni .. untuk movie ni , rate yang aku boleh bagi 3 / 5 .. ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails