Followers

Thursday, June 7, 2012

MEN IN BLACK 3

review untuk second movie , MEN IN BLACK 3 version 3D .. time layan second movie ni , urat-urat saraf dah mula menggedik dok bagi signal dekat mata untuk tutup secepat mungkin , lagi-lagi dok layan 3D , tidur sakan pon xpe .. yang penting gaya kene ada .. sejam pertama , mata masih berpura-pura lagi berlakon selagi mampu untuk layan movie ni , dan makin lama , makin slow , slow , dan terkatup juga akhirnya mata ni ..



setengah jam terakhir , bila movie dah makin rancak , maka dengan marahnya , mata terpaksa beralah untuk layan movie ni *dah makin melalut dah* .. ok , senang cerita , walaupon x layan sepenuh movie ni , ape yang aku boleh cakap *salah lah , taiplah !* , movie ni memang best ! so x taw nak review macam mana .. cuma permulaan cerita ni agak lembap sikit ... 4 / 5 bintang !





Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails