Followers

Thursday, June 7, 2012

OUR BIG EVENT !!

WARGGHHH !! rindu giler kat my baby boo a.k.a my blog ni .. sangat-sangatlah lama dah tak update blog ni .. macam biasa , BUSY adalah jawapan yang paling bosan untuk dijadikan alasan .. banyak sangat nak cerita  , tapi akan diceritakan jugak cerita2 yang tertangguh .. insya allah akan diusahakan sehabis mungkin untuk update selagi mampu .. ;)

seminggu sebelum perayaan hari gawai , hari student uitm cuti sakan selama seminggu , kiteorang adalah antara mereka-mereka yang busy bebenoo dok uruskan event EXPLORACE untuk student-student HR di Taman Botanikal Air Keroh.. bermulanya dengan pilot test , sehinggalah di hari kejadian 27 MEI yang lepas ...

so , macam biasa , setiap gambar ada lagunya .. ehh .. silap , ada ceritanya .. ;)

 pilot test .. masing-masing dok ronda sakan dekat hutan ni .. ;)

 proses pendakian yang agak mencabar ...

 bila semua buat muka serius , beginilah rupanya ...

 terima kasih ... ;)

ab dengan sungguh2 nya mencuba salah satu task untuk checkpoint sebenar

 bermulalah hari yang sebenar

 laluan masuk untuk ke checkpoint yang aku jaga .. memang sangat jauh n dalam


 task !

 halangan pertama 

 halangan kedua .. aefa dengan sungguh2nya posing sebelum menamatkan task ke 2  ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails