Followers

Friday, June 15, 2012

PRE GRAD !!

entry yang sepatutnya diupdate selasa yang lepas , terpaksa ditangguhkan disebabkan banyak test yang mencemburui .. ok dah mula dah pakai ayat dari dewan bahasa dan pustaka bak kata amin .. tak ada cerita yang gempak-gempak mana pon macam awak , awak dan juga awak punya blog .. 

selasa yang lepas , berlangsungnya PRE GRAD ! ye , pada asalnya dinner untuk pre grad , tapi x taw lah kenapa  bertukar dan dibuat pada pagi yang indah lagi sepoi- sepoi bahasa anginnya ..bermula pada pukul 8.00 pagi *katanya lah dalam kad undangan*, dengan masing-masing bergaya sakan , dan majlis pon dengan sukacitanya bermula pukul 11 lebih macam tu lah .. perghhh .. what the @#$%^*?? itu lah antara-antara luahan mereka-mereka yang menunggu dan terconggok dalam 3 jam ... 

kalau majlis bermula pukul 11 , kiteorang yang dari pagi tak breakfast ni , dapat makan nak dekat pukul 1 macam tulah .. tu semua gara-gara ada penyampaian hadiah la , ucapan-ucapan tajaan lagi membanggakan dari mereka-mereka yang menang lah .. betul - betul menguji kegastrikan di kala itu...

 inilah kad yang bahagian belakang nye , dengan konon-kononnye meminta bakal pra graduan untuk hadir ke majlis ini pada pukul 8 Pagi .. *ayat xleh lagi skema ke*

 muka kepenatan menunggu bila lah majlis nak mula !

 mereka mereka yang tak reti duduk diam gara gara mencari photographer2 yang tak bertauliah untuk menjadi model part time tanpa gaji 

 walaupon makanan tak sampai lagi , tapi masing-masing , muka ada tenyuuummmmm  ;)

inilah makanan yang dinanti nantikan sejak berjam-jam lamanya ..


ok , itu semua antara cerita dalam lipatan , *apakah?* ok dah mula merepek .. antara gambar pre grad dekat Hotel Renaissance .. apa -apa pon , tak sabar nak grad woiii ... penat sangat dah mengadap buku yang tak pernah-pernah habis isinya ..  ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

    ReplyDelete
  2. thanx visit n follow my blog .. ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails