Followers

Tuesday, July 3, 2012

kalaulah dapat jadi macam mereka ...

Assalammualaikum uollss..

Tiba-tiba jadi baik pulak bagi salam .. kalau tak , sebelum ni bila nak update entry , pakai terjah je .. agak lama jugaklah meninggalkan blog ni kesunyian , keseorangan , melayan blues .. ecehceh .. blues la shangat .. ni pon dok mencuri time study untuk update blog ni .. selalu dok teringat nak update blog , tapi apakan daya , masa mencemburui kita bersama ..

tengah dok usha-usha blog2 gosip , tiba2 barulah berkesempatan melayan video perkahwinan artis .. bila cakap artis kahwin , semuanya nak gah je kan .. tapi sangat lain untuk artis ni . IRMA HASMIE .. mungkn dah ramai yg taw yang dia dah kahwin 2 hari lepas kalau x silap , tapi yang best nye bila layan video pre wedding ngan video pernikahan dia ..

satu je yang boleh aku cakap , DIA SANGAT2 BERUNTUNG ! yup .. kisah cinta yang sangat simple dan senang cerita bila korang layan video ni , untuk yang perempuan tu , kalau x jeles , memang x sah .. sangat-sangatlah sweet plus confirm2 terus terdetik dalam hati korang , "ALANGKAH INDAHNYA KALAU DITEMUKAN JODOH MACAM DIA JUGA" , dan yang lelaki pulak , mesti nak jadi macam pengantin laki ni , ditemukan jodoh dalam keadaan yang sangat2 diberkati dan menjadi impian kannn ...


ok , taknak membebel panjang-panjang sangat .. yang perempuan , sila sediakan tisu berhampiran anda ye . . so , layan kan je ye ... ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails