Followers

Wednesday, July 18, 2012

MERDEKAAA !!!

Assalammualaikum ...

setelah 2 hari dah habis final exam , dah habis last payyperrr , ape yang aku nak cakapkan dan jeritkan adalah MERDEKAAA !!! yeee .. MERDEKA dari SEGELE-GELENYA *ikut gaya jozan* . last payperr yang agak mencabarlah jugak .. dengan perasaan takutnya , sedihnya *motif nak sedih bagai* , dan mungkin last payyperrr untuk terakhir kalinya dalam hidup selama aku study .. itu pon kalau diri ni dah x sanggup nak teruskan cita-cita sambung study sampai tahap yang paling tinggi .. study untuk last paper pon rasa sangat lah menyeksakan .. penat yang datang secara bertubi-tubi ..


lepas ni akan makin busy . *mungkinlah* orang lain dapat rehat dalam 2 minggu kat rumah sebelum start praktikal , tapi aku lak dok umah x sampai seminggu , dah start kene berpisah balik dengan family .. sangat menyeksakan .. isnin depan bersama dengan 23 JULAI 2012 bermulalah hidup sebagai "BUDAK PRAKTIKAL" .. sangatlah takut , sebab x taw macam mana suasana office , staff dia , then environment dia .. sampai sekaranglah dok pikir .. berharap semuanya akan lah baik dari yang sebelum2 ni ...

dikala time x busy ni , dan datang pulak mood baik ni , nak update cerita2 yang tertinggal sebelum ni .. 

;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails