Followers

Wednesday, July 18, 2012

THANX MY GENG !

walaupon entry ni patutnye diupdate 2 last week , tapi disebabkan kekangan masa dan tenaga , so baru sekarang berkesempatan nak update entry ni .. selama 23 tahun hidup , barulah tahun ni rasa celebrate surprise birthday party .. xde lah party2 sakan .. sangat-sangatlah malu , segan , xterkata , terharu , dan yang sama waktu.

7 JULAI 2012 , bersamaan tarikh seorang budak yang suka membebel tanpa henti dilahirkan 23 tahun yang lepas , aku seorang yang brutal *kononnye* , yang suka buli2 orang , hanya mampu diam dan xterkata , bila kene buli je sepanjang hari tu .. ni dikira seperti hari pembalasan ..

time ni lah masing2 dok sakan membuli dan membuatkan aku hanya mampu redha dan diam x terkata .. 
:(

loving couple sedang memilih menu .. 
;)

dan inilah menu yang dipilih , sangat comei dengan burger yang cute2 tu plus nugget2 yang ada banyak huruf 
;)

 then , suddenly , kek pon sampai beserta nyanyian2 sumbang mereka yang dok nynyi lagu HAPPY BIRTHDAY .. ok time ni sumpah malu , bila 1 secret recipe dok pandang meja kiteorg ..

 disebabkan man kekurangan kasih sayang , shah pon mulalah menunjukkan tanda2 prihatin dia .. 
nyyuummmm nyyuumm .. ;)

with si jenahhh yang suka wat aku menjerittt sakan bila lepak ngan dia..

anyway , sangat2 berterima kasih to cik yogi , shah , man , najee dan nurul sebab sanggup join celebrate even time tu macam2 hal yang korang kene ketepikan ... really2 appreciate !


p/s : to gemok , thanx a lot !! walaupon ko suka buat aku sakit hati , tapi kadang2 ko ni sweet jugak kan .. ;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails