Followers

Monday, August 27, 2012

lepas raya ?

Assalammualaikummmmm !!!

First entry selepas raya .. nampak bebenoo dah lama x gheti-gheti nak hupdate blog .. macam biasa , nawaitu sentiasa je ada nak hupdate setiap masa , tapi bila idea datang mencurah - curah ke ladang gandum , time tu lah keje banyak .. maklumlah BUDAK PRAKTIKAL .. memang jadi kuli lah jawabnya .. 


Masih dalam mood raya , walaupon 1st day keje selepas raya , sah-sah masih yang MONDAY BLUES .. sangat2 lah blues nye sampai ada yang dok ponteng keje lagi kannnnn .. bila dah abeh raya , semestinya mesti bukan saja duit raya yang korang kumpulkan , sah sah dengan demam sekali kannn .. *bape banyak kannnn daaa* dan semestinya mesti , aku pon dok sekali dapat virus DEMAM itu bila cuti seminggu kat rumah , free- free je dapat virus tanpa rela ni dari hadek-hadek kesayangan * sayang lar shanggattt*


so , x terlewat rasanya nak wish , SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR BATIN ;) .. terutamanya pada readers , kot2 rasa sangat2 lah merepek baca entry2 yang x munasabah tu , termeroyan lebih ke kannn .. *ada lagi kannn nye tu* .. pada mereka yang dah start bekerja , SELAMAT BEKERJA , boleh je sambung raya hujung minggu ni ... so , manis-maniskanlah muka tu buat keje ye ... ;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails