Followers

Thursday, August 2, 2012

NEW LIFE !

new life ! new environment ! 


itulah yang aku dok alami sekarang ni .. setelah busy berperang dengan final exam sebelum ni , dan rest x sampai seminggu dekat rumah , then dengan rushing nya dok mencari rumah sewa dan sekarang new environment disebabkan dah mula start praktikal .. sungguhlah ohhh ...

setelah hampir 2 minggu start praktikal , alhamdulillah semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja .. berharap keadaan ni akan berpanjangan sampailah habis praktikal .. insya allah ...kepada kawan-kawan yang masih belum start praktikal ni , dan akan start hari isnin ni , GOOD LUCK !! hehe .. 1st day adalah hari yang sangat menakutkan ... yup ! semestinya mesti ...







Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. heheh.. excited nak mula prac.. tp takot.. huhuu

    ReplyDelete
  2. @aefa: dah mula pon kan ... sonok lgi org tu kannn ... ;p

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails