Followers

Monday, August 27, 2012

REVIEW MOVIE ! ~ THE EXPENDABLES 2 ~

setelah berzaman x buat review movie , so kini telah tiba masanya , *ceh , ayat nak gempak je * , masa untuk REVIEWWW !! rasanya musim raya ni sesuai bebenoo lah kalau nak layan movie , sebab rasanya orang ramai dok sibuk beraya , panggung pon confirm clearrrr !!



 kali ni nak review movie yang kita tengok thriller dia je , kita dah rasa "WAHHHH !! NAK TENGOK NAK TENGOK !!" menjerit dengan gadiknya .. dan kadang-kadang pula rasa , "WALAUPON NANTI DAH TNGOK KAT WAYANG , NANTI NAK SUH SI POLAN TU BELI LAH , LEPAS TU COPY .. LEH TENGOK BANYAK KALI.." ok .. ayat last tu memang macam biasa aku dengar dan aku lah orang nye yang selalu dok cakap cam 2 .. hehe.. layan thriller dulu ye ..

HAH? apemacam ??? dah rasa2 nak tengok cite ni ? untuk peminat cite action , ngeri-ngeri , memang semestinya mesti diwajibkan tengok .. sangat-sangat lah rugi kalau x tengok .. banyak yang best dalam cite ni , mungkin sape yang x pernah tengok yg 1st version , akan cakap , "MUKA KETUA TEAM DIE LEBIH KURANG IRON MAN LAH" ... tapi memanggggg bukan iron man ... bila part kejam , sangat2lah kejam je korang rasa ... itu antara kata2 mereka yang dah tengok movie ni lah .. so , apa kata anda ? Sangat2 berbaloi kalau korang habiskan duit dok tengok movie ni .. so , HAVE FUN !! 
conteng-conteng : untuk penghayatan yang lebih maksima , pastikan time nak tengok cite ni , korang sangat2 excited , mood ok dan semestinya mesti TAK MENGANTUK !! kang xpasal2 dok dengar suara orang berdengkur sakan lak ... hilang feel orang lain nak layan movie untuk release tension .. ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails