Followers

Thursday, October 4, 2012

ADA APA DENGAN HARI NI ?

4 OKTOBER 2O12 ...

bersamaan dengan hari khamis  , malam jumaat ..
malam segala hantu - hantu dok lepak bagai ,
dan malam yang dinanti2kan oleh pasangan yang dah kahwin ...
dan semestinya malam - malam itu semua nya tak ada kaitan dengan ape yang istimewanya dengan tarikh ni ..

bila tibanya 4hb , genap pukul 12.00 malam ,
diri ni je lah yang akan call cik yogi , and wat2 tanya dok wat gapo tu ,
then saja borak2 kosong dengan harapan cik yogi ingat tarikh tu ,
maka dengan hampa nye ,
game je lah yang dia ingat ..*sangat tension*
makin hampanya ,
diri ni gak la yang akan jerit
" HAPPY ANNIVERSARY " + wat muka frust ...


dan disebabkan benda ni selalu terjadi ,
dan alasan yang sama jugak cik yogi selalu bagi ,
" saja je nak tengok ko ingat ke x , mana ada aku lupa "
tu je la antara skrip yang selalu dia bg untuk mengcoverkan kekantoian dia ,
hati ni sentiasa redha.. *kalah lagu KAU KUNCI CINTAKU by kak melah*

disebabkan sakit yang xtentu sekarang ni ,
dan tido pon jenis nak cepat je effect dr ubat batuk ,
dengan tiba2nya , handphone pon berbunyi tepat jam 12:10malam ,
dan macam biasa dia borak2 kosong ,
dan tiru macam aku ,
jerit " HAPPY ANNVRSARY !"

ok .. kali ni memang aku ngaku aku lupa ,
-______________-"
dan terus rasa , alololo shuweeettnye .. *sumpah mintak nak kene sekeh*

kadang-kadang perempuan ni rasa lelaki x pernah nak hargai hari2 penting yang selalu dia ingat ..
tapi bila pasangan dia ingat ,
hanya tuhan je la yang taw macam mana dia rasa ..
sekurang2nya , dia juga dihargai
;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails