Followers

Wednesday, November 28, 2012

masuk gua ?

Assalammualaikummmmm !!!

setelah berzaman dan zaman dan zammannn , sesungguhnya diri ni tersangat sangat lah rindu , rindu dan semakin lah rindu kat blog ni ..* nampak bebenoo rindu tersangat-sangatnya*  disebabkan hidup makin lama makin panjang , keje makin lama makin bz , maka terabailah blog tempat untuk meluahkan segala rasa yang ada ni ...

setelah berzaman keBZan melanda , hari ni dengan selamba badak nye , diri ni menjadi pencuri .. ye .. pencuri masa .. praktikal tak seindah seperti yang kita tengok org lain dok praktikal . *ayt apakah ini?* dan praktikal ni jugak lah membuatkan hidup ni makin jd kelam kelibut ...

juz nak share pengalaman untuk kursus yang baru je tamat semalam ... kursus yang lain dari yang sebelum ni ... senang cite dah macam main game outdoor da .. ini lah dinamakan KURSUS TEAMBUILDING.. aktivitinya tersangat2lah best .. masuk hutan , masuk gua , main rakit dan sebagainya ..

macam biasa , setiap gambar ada ceritanya ...

 kelas pertama sebelum masuk hutan semua nak excited je lebih .


 disebabkan pic jungle tracking xdapat nak amik diwaktu malam sebelum tu , mereka2 ni semangat amik gambar time pagi esoknya ... semangat masing2 nak masuk sampai 4 gua ..
GUA SENYUM , GUA ANGIN , GUA GAJAH n GUA BATU BERSANDING ..

 muka masing2 selepas settle terjah 1 gua ...

 masing2 dok relax sat sebelum sambung perjalanan untuk ke gua seterusnya ..

 masuk gua ni x senang macam yg kita sangka , antara part2 yang mencabar time redah gua ni dah boleh tgk cara akk ni dok mendaki sakan ..



 sampai sudah @ GUA BATU BERSANDING. .


 time rakit yaw !!


 malam pesta muda mudi ... 

 antara retis2 yang join malam pesta muda mudi ...

last aktiviti untuk last kursus ...

disebabkan kursus kali ni area kampung, tersangatlah best bila dapat makan durian free2 je ... ;)


sesungguhnya , inilah antara kenangan yang terindah yang x kan dilupakan lagi2 bila da nak habis praktikal ...     apa2 pon , harap2 dapat lah join lagi aktiviti2 macam ni lagi ... 
;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails